Aug 12, 2008

abg cik...family day...

salam....




smlm kan...abg cik msuk bilik aku...pstu die tnjuk medal die...


die ckp..


"kak long..kak long...abg cik dpt ni..buat la blog...hehehe.."


dgn muka sengeh2 nmpk gigi kapak 2 btg tu....




pstu..mlm tu..die msuk bilik aku g sbb nk tgk aku da blog kn blom die punye cite..


"bile kak long nak buat blog tu??lambat la.."




sooooo...


abg cik..ni ha kak long da wat blog sal medal yang ang menang ni...


die msuk pertandingan bola sepak antara kelas kt skolah die...


dpt naib johan...die ckp die main kt tgh padang...so it suppose to be midfield la kn????






ari sbtu lepas lak aku ade g family day..


MIMOS wat...


kat sunway lagoon...


ok-ok la..sbb aku x join satu pon game die...hehehe

banner family day itu...wat kat surf beach kot
muke gayat ats jmbtn tu...fuuhh~~~~

Aug 10, 2008

::....sgt geram!!!...::

salam...

fuuhh~~rasenya arini memang sabar aku da sampai thp max la ni....:puteh_15:

dah nak dekat sebulan da aku tahan rasa geram terhadap mereka itu...

asek
sabar...sabar..sabar je....

arini....angin taufan ribut katrina da melanda dlm diri ni...
angin yang
teramat..amat..amat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ape?korg ingt korg tu bagus sgt???
kalo nak amik pon menda tu..
tlg la tukar pape yg patot..aku yang pening kepala cm hape gi nak wat mende tu..
korg senang2 je amik..tiru..then anta...
nnti aku gak yang kena ngn cik tu..
x pasal2 die kate aku yang tiru kang!!WTH!!!!!:puteh_9:
x leh wat sendiri ke mende alah tu??
angin tau x?angin!!!!!
da ar sume bnda aku gak yg kna beralah...
aku gak kena korban masa aku...ish!!!!
sakit je ati aku ni!!!:mHantuk:
sume bnda nk ikot pale otak korg!
bajet bagus ar...!!!":girl_13:

**luahan perasaan ini telah diedit tuk menjaga hati pihak yg membaca itu..walopon ati aku dorg x jaga lansung..**