Sep 12, 2008

My Midsem Result...again....(^-^)

salam....

smlm...aku ade klas stat from kul 9 pagi smpi 9.30 mlm...

pagi tu..aku ade kuiz math...
alhamdulillah..aku dpt jwb dgn lancar..
walopon soklan tu dlu sparuh mati aku nk jwb kt skolah..:mStudy:

ptg tu plak..aku ade ujian agama..
agk tersekat gak nk jawab..x ckup preparation maybe...:tsk:

mlm tu plak..klas cmpf...
aku dpt result ntuk kuiz dgn midsem test...
alhamdulillah..i manage to get a good mark..
kuiz,aku dpt full mark...
midsem,aku dpt second highest out of plus minus 60 people in my class..
:mKenyang:agk lega..sbb aku study last minute...esok nk test,ari ni baru bkak buku..heheheh...
kire bebaloi gak la markah tu ngn aku..
sbb highest pon beza 0.05 je ngn aku..n aku pon beza 0.05 je ngn third highest...



erm..nmpknye aku kna lipat gandakn effort tuk maintain kn result ni smpi final sem...

x leh tido mcm ni :antok: time blaja...fuuhh~~

"go pinat go!!u can do it!!"

lg sbln nk final exam da...13/10-15/10
cuak...takot..risau...:pandaGeli_21:

wish me luck!!!!!!!
:pandaGeli_26:

Sep 5, 2008

update..update..

salam....

da lame x hapdet blog ni...
tatau nk tuleh ape snanye...huk..mcm blur2 je since stat blaja ni..:lb_10:

erm..last 2 week aku ade midsem test for math ngn cmpf nye subjek...
so far..yg aku dpt hanyalah math pnye result je...

sgt la tidak percaya bile tgk result aku tuh...
Alhamdulillah...i'm the third highest in the class..
x pnh dlm hayat dpt math jd highest2 neh..
bile dpt tu...rase cm heaven gile!
:puppyeyes:

x caye pon ade gak...
yela...bnda yg aku blaja tu..same je ngn ape yg aku blaja msa skolah mngh dlu...
msa skolah dulu punyela lemah tahap gaban maksima subjek ni...
bile amik test kt cni,blh plak dpt markah sbyk tu...
kalo dulu...nk dpt lulus pon semput!

pape pon..aku syukur sgt dpt camtu...
at least aku dah buktikn yg aku leh wat benda tu kn?
hope final pon dapat maintain kn result ni..ameenn....
:girl_9:


lagi 25 ari nak raya!!:pandaGeli_02:
pose penuh ye...jgn curi makan...:pandaGeli_12:

Sep 1, 2008

selamat berpose!!!


salam....





selamat menyambut bulan ramadan!!!
semoga dpt pahala ramadan yg sempurna...

jgn curik mkn mcm ni:pandaGeli_32: ye...

psstt..ghajen2 g terawih....