Dec 22, 2008

my dearest fren...

salam!!

ohaiyooo semua!!
stlh 4 ari aku abeskan masa atas katil disebabkan oleh virus demam..
arini aku da kembali sehat..
walopon masih belum sehat sepenuhnya..
still sakit2 badan dan pening pale lagi...
ok2..stop talking bout me...

ekceli..entry ni special for my close fren at uniten..
yg mungkin atau dah pon kuar dari uniten ni..
untuk truskan blaja dlm bidang yg die minat..
which is nursing..

i'll start with our first time knowing each other..
we knew each other since orientation..
kalo x silap,ari ke 2 orientasi kite da knl..
kite da rapat..
yela..same mass kn..even dlm mass tu kite laen group pon...
dlm mph duduk pon dkt2 je..sng nk ngutuk kejot sape tido..:mKorek:

then,pas abis orientasi..
our frenship become more close...
sbb da sekelas dlm lecture math ngn cmpf...
dok dlm klas pon mesti same2...
x sah kalo kite ber3 x dok same2...
plus, this thing still going on untill now..

skg,bkn takat ber3 je kite...
tapi da jd ber6.7.8.9...

errkk..tetibe ternanges plak dah...adoyai
iii....:sweet_3:(gaya itu penting kn??)

da ar..x nk wat ag da dedikasi kt ko..
sedey aku...

ok la dear...
good luck kt kolej tu nnti...
dok bachok elok2 tau...
xde wayang kt sane..
ko blaja la tgk wayang kulit..
midvalley,times square sume xde kt sane..
blaja2 la lepak tepi pantai aje..ngeh3...
slmt study sal anatomi.ntahmendemendelagi pasal medic..
slmt jaga patient..
blaja elok2..nursing bkn mcm it ye rkn ku...
:mStudy:

oh yaa..dtg kl pasni sila la blanje kami kt cni...tu plg penting!!!




out train will lost one koc after this...
:sweet_7:



specially dedicated to you ni sha...
if la kn,ko x jd pindah..sila la pejam mata scroll je entry ni ke bwh..
x pon, x yah bace lsg...
kalo ko pindah btol2 je ko bace....ade paham??

Dec 17, 2008

ngeh3


ngeee..xde benda nk post senanye..
tetibe jumpe lak gambar2 yg konon2 nk post zmn dulu kala..
gmbr ni di ambil time klas macf..yg amat la ngntokk tahap x ingt punye..
pilih la tulisan mne paling lawa..
opkos..sah2 bkn tulisan yg ade pen merah tu..tulisan ngantok..

Dec 15, 2008

gambar..sikit aje..

ohaiyoo!!

well..2 ni je la gmbr yg muleh aku upload..
yg laen tu cm x bape besh nk upload.huhu..
hrp terima je la ye..:pandaGeli_03:





ikmal ngn abg cik yg rajen-x-ingt-dunia


pengantin dan ank2 sdara...
left: zihah,mimi,me,syaza,maksu,ayh su,ikmal,man
front: ili,qudin,abg cik
xde dlm gmbr: mukri (tido kot) abg ehsan (keje) yo (kt kolej,peksa) iwan,misha









acik..tgk la gmbr maksu tu puas2...hehehe:wave:


Dec 6, 2008

emo..

salam...

sblm aku teruskan menulis, suka aku berpesan...
n3 ini sangat emo..:puteh_15:
mungkin gaya bahasa nye akn menjadi agk kurang sopan...
harap maklum...


kisah bermula mcm ni...

ptg td, aku merayau2 di page rkn2 ku dlm myspace...
sdg aku merayau2, aku terjumpa page slh sorg junior ku..
which is blh dikatakn rkn kpd junior yg tlh membuat aku nye minggu2 terakhir form 5 menjd sgt x besh!!
page nye ade menunjukkan benda yg menyebabkan aku teringat kejadian seminggu sblm spm..

ohhh..msti korg trtanye2 ape kjadian yg jd masa form 5 tu...
erm..sori la sume..kejadian tu x dpt aku reveal kn di sini..agk peribadi..
hanya aku dan rkn2 saje yg tau...
tp kejadian tu sgt.sgt.sgt.sgt S.I.A.L....
menjadikan aku sgt.sgt.sgt.sgt.sgt.sgt popular di kalangan batch mereka...

pdhl, bg aku..
kejadian tu terjadi di luar sekolah..
tp junior2 yg agk dan kononye BAGUS ini tlh mengheret kejadian ini kedlm sekolah..
aku masih ingt sampai skrg,
mate dorg memandang aku...
gaya dorg masa aku lalu kt dpn dorg..
mulut dorg yg berkata masa aku di dpn mereka..
ayt dorg masih lagi ade dlm pale otak aku ni..!!

ayt di bwh ini sgt kurang ajar..sila tutup mata anda..dan jgn bace..

"eh,hello korg!!!
ape..bajet korg tu bagus sgt?
hal org lain korg nampak sgt la!hal kwn2 korg ade korg nmpk???
bajt bagus ar!baik sgt la konon kalo da jd prs tu?
eh blah laaaaa!!
ingt aku tatau ape korg wat kt luar?
heh..konon kalo rpt ngn kaunselor tu blh la tutup benda korg wat tu?
huh..blah laaaa!!!!
sampai mati aku x kn lupa ape korg wat kt aku!!smpi mati weh!!!!
konon ko suh kwn ko mntk maap kt aku dulu, aku da maapkn la??
masa jumpe aku taun ni tesengeh2 mcm hape..
bajet aku da lupe ape korg wat aku??
korg tau x betapa tensennya aku masa tu???bodo arrrr!!"

:sobrakana::sobrakana::sobrakana::sobrakana: